DR. KÖKÉNY MIHÁLY

Teljes szövegű keresés

DR. KÖKÉNY MIHÁLY
DR. KÖKÉNY MIHÁLY népjóléti miniszter: Tisztelt Elnök úr! Tisztelt Országgyűlés! Annak nem örülök, hogy minden héten érzékelteti a Fidesz, hogy a társadalombiztosítás, az Egészségbiztosítási Önkormányzat tántoríthatatlan ellenfele, és a társadalombiztosítás egyes szereplőinek a tevékenységét azonosítja a tb intézményeivel. De amit a képviselő asszony most azonnali kérdésként feltesz - sok céget, sok szereplőt elmondva, átívelve tulajdonképpen az elmúlt hat évet, 1991-1997-ig -, erre azt tudom mondani, természetesen ha a képviselő asszony a nála lévő dokumentumanyagot a rendelkezésünkre bocsátja, akkor meg fogom vizsgáltatni, természetesen a minisztérium, a kormány számára rendelkezésre álló eszközökkel, hogy történt-e jogszabálysértés, igen vagy nem.
Azt gondolom, hogy sem a néző, sem a tisztelt Ház nem várhatja el, hogy kapásból azt tudom mondani, hogy ebben a kérdésnek ennek vagy annak a szereplőnek igaza van, jogszerűen vagy nem jogszerűen járt el. Nagyon szívesen megnézem, megnézetem képviselő asszony dokumentumai alapján, hogy hogyan alakult ez az informatikai tender. Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem