CSÉPE BÉLA

Teljes szövegű keresés

CSÉPE BÉLA
CSÉPE BÉLA (KDNP): Én megköszönöm a miniszter úr válaszát, de akkor mindjárt hadd fogalmazzak úgy, hogy ezt értelmezhetem, illetőleg értelmezhetjük úgy, hogy ebben az évben - a sajtóban megjelent híresztelések ellenére - októberben már nem fog a földgáz ára emelkedni. Hiszen a miniszter úr lényegében ezt fejezte ki, hogy igazodva a fűtési idényhez is, július 1-jén fölemelkedett a földgáz ára. Amennyiben ez így van, akkor ezt megnyugtató válasznak tudom értékelni, hiszen ez a válasz azt fejezi ki, hogy igenis, tekintettel vannak a fűtési idényre.
Azonban én mégsem vagyok teljesen nyugodt, mert ezek a sajtóhírek nem szoktak alaptalanok lenni, úgyhogy a lakosság sem nyugodt, és nem tudom, hogy mennyiben nyugodhatunk meg, hogy október 1-jétől ezek szerint nem fog a földgáz ára ismételten emelkedni. Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki padsorokból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem