BOROS LÁSZLÓ

Teljes szövegű keresés

BOROS LÁSZLÓ
BOROS LÁSZLÓ jegyző: Tisztelt Országgyűlés! A részletes vita javasolt szerkezete a következő:
Az ajánlás 3-17. pontjai az általános rendelkezésekhez benyújtott indítványokat tartalmazzák, ezekkel összefüggésben nyílik meg a részletes vita első szakasza az 1., 2., 23., 28., 49., 58., 70., 71. és 72. pontokra is.
A vita második szakasza az egészségbiztosítás egészségügyi szolgáltatásaival kapcsolatos kérdésekhez érkezett indítványok megvitatásából áll; a tartalmi összefüggésekre figyelemmel a 18-69., valamint a 87. és 88. pontok alapján. A vita e szakaszában nem szerepelnek a már korábban tárgyalt javaslatok.
A törvényjavaslat IV. fejezetéhez, a baleseti ellátások szabályaihoz érkezett módosító javaslatokat az ajánlás 73-76. pontjai tartalmazzák.
A felelősségi szabályok körében a 77-80. pontok vitájára kerül sor.
A nyilvántartási és adatszolgáltatási kötelezettségre vonatkozó módosító indítványok az ajánlás 81. és 82. pontjaiban szerepelnek, ezekhez kapcsolódóan nyílik meg a vita e szakasza a 85. pontban szereplő indítványra is.
Végül az átmeneti és zárórendelkezések körét az ajánlás 83-86. pontjaiban szereplő indítványok kívánják módosítani. A vita e szakaszában már nem szerepel a 85. pont.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem