CZOMA KÁLMÁN

Teljes szövegű keresés

CZOMA KÁLMÁN
CZOMA KÁLMÁN (FKGP): Tisztelt Államtitkár Úr! Tisztelt Legfőbb Ügyész Úr! Itt olyan személyekről, olyan emberekről van szó, akik az életük alkonyán vannak, 70 év körüli emberek. Örültek annak, hogy némi kárpótlásban részesülnek. Nagy dobbal vert, ékes reklámot csináltak, hogy fektessék be a pénzüket. Hát befektették, de arra kaptam csak választ az államtitkár úrtól, hogy tanulságot szűrjenek le belőle. Különben ugyanezt kaptam a legfőbb ügyész úrtól is, hogy először nézzék meg, hova fektetik be a pénzüket.
Nem tudom elfogadni ezt a választ, annál is inkább, mert ahogy mondtam, ezek idős emberek és tíz év múlva, 2003-ban jár le a futamideje ennek a befektetési alapnak. Ezt még meghosszabbíthatja az alap, ahogy néztem a szerződésben, kétszer egy-egy évvel, tehát 2005-ig. Ezeknek az embereknek a nagy része akkor már sajnos nem fog élni, így nem tud majd hozzájutni a befektetett pénzéhez, illetve értékéhez.
(15.10)
Ezért nem tudom elfogadni ezt a választ.
Ahogy a legfőbb ügyész úr mondta, április 26-án már betiltották az ehhez hasonló reklámozást - akkor mégsem volt valami rendben ennek a reklámozásával.
Nem tudom tehát elfogadni ezt a választ. (Szórványos taps a jobb oldalról.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem