POKORNI ZOLTÁN

Teljes szövegű keresés

POKORNI ZOLTÁN
POKORNI ZOLTÁN (Fidesz): Én azt gondolom, a miniszter, a pénzügyminiszter úr sem fogja cáfolni azt, hogy elfogadták azt a mondatot is, amelyiket az előbb idéztem, és még egyszer meg kell hogy ismételjem: "A növekedést az elsőévesek számának csökkentésével és a képzési idő rövidítésével kell mérsékelni".
Információim szerint az önök frakciója is elfogadta ezzel a mondattal együtt ezt az anyagot is, és ha jól tudom, az úgynevezett szociális partnereknek, önkormányzati szövetségekhez, szakszervezetekhez is ezt a mondatot tartalmazó dokumentumot juttatták el önök.
Én nagyon sok sikert kívánok önnek is, államtitkár úr, Fodor Gábor miniszter úrnak is abban a küzdelemben, amit láthatóan - ezek szerint - a két tárca egymással vív. De boldogabb lennék, ha kormányprogram és kormánypolitika lenne, nem pedig úgynevezett "ágazati érdekérvényesítések" a kormányon belül. Tudniillik mindaddig nem vagyunk nyugodtak, hogy ki fog győzni ebben a küzdelemben; a pénzügyminiszter vagy pedig a művelődési tárca. (Taps a jobb oldalon.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem