DR. KARL IMRE

Teljes szövegű keresés

DR. KARL IMRE
DR. KARL IMRE (MSZP): Köszönöm a választ, miniszter úr. Ezzel együtt szeretnék felvetni még egy problémát, legalábbis, ami részlegesen átjött a sajtóban erről a kétoldalú tárgyalásról.
Ez a probléma az, hogy Magyarország jelenlegi gazdasági helyzetét, legalábbis különböző szervezetek és különböző politikai erők egymástól eltérő módon ítélik meg.
Ezt az IMF képviselői is megállapították, ennek hangot adtak. Eszerint Magyarország jelenlegi gazdasági helyzete nagy valószínűséggel még annál is rosszabb, mint amit a kormány mond vagy amit a lakosság érzékel.
Ennek nyilván az kell hogy a következménye legyen őszerintük, hogy igen kemény és határozott gazdaságpolitikai intézkedésekre és egy határozott kormánykiállásra van szükség.
Azt kérdezem, az IMF szakértői számolnak-e azokkal a társadalmi feszültségekkel, amelyeket egy ilyen típusú gazdaságpolitika természetesen egy adott országban kiválthat? Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem