KOVÁCS KÁLMÁN

Teljes szövegű keresés

KOVÁCS KÁLMÁN
KOVÁCS KÁLMÁN közlekedési, hírközlési és vízügyi minisztériumi államtitkár: Köszönöm.
Tisztelt Képviselő Úr! Amit ön említ, az az úgynevezett egytényezős díjrendszernek a kéttényezős díjrendszerre történő átállását jelenti. Tehát egy alapdíj-megállapítás és utána egy készenléti díj és afelett a szolgáltatás mértékének megfelelő, azzal arányos díjtétel.
Erre vonatkozó javaslatát a tárca kormányelőterjesztés formájában készíti és a kormány elé fogja tárni a jövő év elején. Ez azonban az 1995. évi, tehát a következő év árképzésében természetesen még nem szerepel és nem szerepelhet. Tehát erre vonatkozólag a következő év előirányzatában ezt nem is tüntettük fel. Még egy észrevételt szeretnék tenni. Ön említette, előfordulhat-e, hogy olyan önkormányzat kap támogatást, amely nem éri el ezt a vízdíjhatárt. Azt hiszem, Budapestre gondol. Nem kapott ilyen támogatást, és feltételezhetően nem fog kapni.
Köszönöm.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem