ELNÖK (dr. Salamon László)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (dr. Salamon László)
ELNÖK (dr. Salamon László): Tisztelt Képviselőtársaim! Mielőtt Nikolits István frakcióvezető-helyettes úrnak szót adnék, csak tájékoztatásul - mert többen értetlenül néztek rám, hogy mért nem szereztem határozottabban érvényt az ajánlásnak -: a házbizottságban tisztáztuk, hogy ajánlásról van szó, ami nem adja meg az elnöknek azt az eszközt, hogy túllépés esetén a szómegvonás eszközével éljen. Természetes, hogy ha egy ajánlást valamelyik frakció így hagy figyelmen kívül - különösen egy frakcióvezető - akkor nyilvánvalóan az a kérdés merül fel, hogy mi értelme van az ajánlásnak. És rendkívül megnehezedik az ülésvezető elnök helyzete, mert ilyen előzmények után hogyan követelje meg a többi frakciótól az ajánlás megtartását?
(10.30)
Én attól a kisgazdapárti frakcióvezetőtől, aki egyébként nagyon érzékenyen szokott reagálni, ha úgy érzi, hogy a Kisgazdapárt frakcióját valamiféle méltánytalanság vagy nem egyenlő elbánás éri, nagyon helytelenítem ezt a magatartást. (Taps a bal oldalon.)
Nikolits frakcióvezető-helyettes úrnak adom meg a szót.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem