DR. TORGYÁN JÓZSEF

Teljes szövegű keresés

DR. TORGYÁN JÓZSEF
DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Köszönöm szépen a szót, elnöknő. Először is a dolog házszabályi részét illetően: önnek nincs joga a házbizottsági megállapodást egyoldalúan felülbírálni, még akkor sem, ha ebben a kérdésben konzultált Füzessy frakciótársammal. De hogy a kisgazdapártot az ön eljárása ne sújtsa tovább, ezért elfogadom azt a megoldást, hogy a kereszténydemokrata néppárti felszólaló utolsónak sorolódik e megváltozott helyzetnek a következtében, ezért nem kérem a házbizottság összehívását.
Ami Füzessy Tibor frakcióvezető úr megjegyzését és az MSZP oldaláról való tapsot jelenti, én úgy gondolom, ha egy frigy készülődőben van, akkor nyilvánvalóan ott megértés is van. Miután ugyanakkor ez a frigy a Független Kisgazdapárt ellen is irányul - tehát hogy félreértés ne legyen, az MSZP-KDNP frigy a kisgazdapárt ellen is irányul -, tessék nekem megengedni, hogy a kisgazda érdekeket változatlanul én, mint a párt és a frakció elnöke jelenítsem meg ilyen esetekben. Köszönöm a türelmüket és kérem a szövetkezeti törvény vitáját. (Taps a bal oldalon. - Dr. Füzessy Tibor: Lásd a tapsot!- Dr. Torgyán József: Mert hallották, hogy szövetséges akarsz velem lenni!)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem