DR. SZÁJER JÓZSEF

Teljes szövegű keresés

DR. SZÁJER JÓZSEF
DR. SZÁJER JÓZSEF (Fidesz): Tisztelt Ház! Sajnálom továbbra is, hogy a szocialisták milyen módon próbálnak korábbi választási ígéreteik mögül kihátrálni. (Derültség a bal oldalon.) A vezérszónoklatomban elmondtam egy idézetet, amely az önök egyik képviselőtársától származik, amely azt mondja, hogy homlokegyenest az ellenkezője történik annak, mint amit ez a párt elfogadott és programjában vallott.
Én nemcsak a mi szakértőink és a polgárok véleményére szerettem volna hivatkozni, hanem önök körében is hasonló vélemények vannak.
Hogy miért nem szavazott a Fideszre a választópol-gárok jelentős része? Azért, mert mi nem tettünk közzé ilyen hirdetéseket. (Derültség a jobb oldalon.) A Fidesz a reális gazdaságpolitika alapján tette meg azokat az ígéreteket, amelyeket meg lehetett tenni, visszafogottan és abban a tekintetben, amelyre mi valódi gazdasági lehetőségeket látunk. Mi nem kívántunk beszállni a választási kampányban ebbe az ígérgetési versenybe. Önök felállították ennek a mércéjét, ezzel nem lehetett versenyezni. Úgyhogy azt gondolom, hogy erre elég egyértelmű a válasz, ezért kérjük önökön számon azt, hogy miért tettek ilyen hirdetéseket közzé. Köszönöm.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem