DR. SZÁJER JÓZSEF

Teljes szövegű keresés

DR. SZÁJER JÓZSEF
DR. SZÁJER JÓZSEF (Fidesz): Tisztelt Ház! Félreértés ne essék, mi azokat az ígéreteket, amelyeket Horn Gyula aláírásával megjelent hirdetésben találtunk, alaptalannak, megvalósíthatatlannak tartjuk, és ezért tartjuk felelőtlennek az ilyen típusú ígérgetéseket.
Ugyanakkor ez a dokumentum, amiről itt már több perce szól a vita, elég egyértelműen fogalmaz. Arról szól, hogy a szocialisták számára elfogadhatatlan a reálbérek társadalmi szintű további csökkenése. Azt gondolom, hogy ez elég egyértelmű szövegezés, aki ezt olvassa, az ebből a megfelelő következtetéseket le tudja vonni. Ha a programjuknak azokat az elemeit tették volna a választási kampány témáiba, amelyek a negatívumokat és a mostani költségvetésben megjelenő elemeket tartalmazzák, abban az esetben feltehetően kevesebb szavazatot kaptak volna, ezért kérjük mi önöktől számon ezt. Köszönöm szépen a figyelmüket. (Taps a jobb oldalon.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem