DR. SEPSEY TAMÁS

Teljes szövegű keresés

DR. SEPSEY TAMÁS
DR. SEPSEY TAMÁS (MDF): Elnök úr, köszönöm a szót. Kénytelen vagyok személyes megtámadtatás jogán szót kérni, bár hogyha azt az első két mondatot nem mondta volna képviselőtársam, akkor gratulálnom kellene, hisz' a legjobb ellenzéki felszólalóknak a stílusát idézte, amikor ostorozta a bankvezéreknek a fizetését és egyebeket, amelyeket inkább erről az oldalról szoktak fölemlíteni.
Azért nem látott engem itt sokat képviselőtársam, mert ön nincs itt, tudniillik általában este szoktam fölszólalni. A Háznak azok a tagjai, akik kitartanak fél kilencig, tanúsítják, nem a tévészereplések izgatják az embert, hanem az, hogy adott témához hozzá tudjon szólni.
Tárgyi tévedésben tetszik lenni, mert a kormány tagjait a Házszabály kötelezi, hogy jelen legyenek, ha a javaslat tárgyalása a feladatkörüket érinti. Ha a Házszabályban olyant tetszik tudni mutatni, amelyik képviselőt kötelez arra, hogy jelen legyen, akkor igaz lett volna az ön szava. De sajnos, ezt személyeskedésnek tudhatom be, amelyre jelenleg nincs semmiféle szükség, hisz' az ellenzék vállalta, hogy itt fog ülni, hogy tárgyalni fogja a költségvetést. Nem azt vállalta, hogy nem fog kritizálni. Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem