KÓSA LAJOS

Teljes szövegű keresés

KÓSA LAJOS
KÓSA LAJOS (Fidesz): Köszönöm a szót, elnöknő. Hadd olvassam fel Csehák Judit képviselőtársamnak az előterjesztés 1. §-ának második mondatát: "- kivételesen, egyszeri alkalommal -", s folytatódik az a passzus, amely arról szól, hogy a kormány valóban kivételesen, egyszeri alkalommal kéri ennek a döntésnek a meghozatalát a parlamenttől. Tehát azt gondolom, az előterjesztés szövege nem igazolja azt, amit ön mond, hogy nem kivételes, egyszeri alkalomról van szó. Ezt szövegszerűen is megtaláltuk benne.
Egyébként szó sincs arról, azt hiszem, félreértés van közöttünk, hogy eleve elutasítaná az ellenzék vagy legalábbis a Fidesz frakciója ezt a javaslatot. Mi csak azt kérjük a kormánytól, hogy azt a nagyon méltányolható szanálási tervet, amelyet a kormány ezzel kapcsolatban elfogadott, megkapjuk, beletekinthessünk, és ez alapján tudjuk majd eldönteni, mennyire megalapozott ez a kérés.
Éppen ezért azt hiszem, a nagyon nagy vita nem most lesz közöttünk, hanem a végszavazáskor vagy esetleg a részletes vitában, amikor utalni lehet azokra a problémákra, amelyek ebben az előterjesztésben vannak. Köszönöm.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem