ELNÖK (dr. Kóródi Mária)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (dr. Kóródi Mária)
ELNÖK (dr. Kóródi Mária): Köszönöm szépen. Megkérdezem Varga Józsefet, a költségvetési bizottság előadóját... (Közbeszólások: Most üléseznek!) Igen, közben eszünkbe jutott, hogy most ülésezik a költségvetési bizottság. Egyébként írásban az ajánlásukat megtették.
Tisztelt Országgyűlés! Először az írásban előre jelentkezett képviselőknek adom meg a szót. Először Nemes Miklós kap szót, a Független Kisgazdapárt részéről. (Nemes Miklós: Ehhez nem kértem szót!) Bocsánat, akkor a jegyzői rögzítés rossz helyre történt. Ezek szerint egy másik törvényhez jelentkezett hozzászólásra.
Szilágyiné Császár Terézia? (dr. Szilágyiné Császár Terézia: Nem kérek szót.) Akkor előre írásban jelentkezett hozzászóló ezek szerint csak tévesen lett regisztrálva a jegyzői irodában. (dr. Rott Nándor: Tudomásom szerint én jelentkeztem.) Ezért kérdezem képviselőtársaimat, ki kíván felszólalni? Legyenek szívesek gombnyomással jelentkezni! (dr. Rott Nándor és dr. Szilágyiné Császár Terézia jelentkezik.) A Magyar Államvasutak Rt.-hez? Rott Nándornak adom meg a szót, aki a Magyar Államvasutak Rt. társadalombiztosítási alapokkal szemben fennálló tartozásainak rendezéséről szóló törvényjavaslat általános vitájához kért szót. Megadom a szót.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem