PAP JÁNOS, DR. (FIDESZ)

Teljes szövegű keresés

PAP JÁNOS, DR. (FIDESZ)
PAP JÁNOS, DR. (FIDESZ) Elnök Úr! Tisztelt Ház! Furcsa az élet, de így hangzott el a bizottságban, 15 pontban soroltam el azt, amit képviselőtársaim 15 pontban mondtak el. Nem tehetek egyszerűen mást. Én egyébként a bizottsági ülésen elmondtam – a jegyzőkönyvből ki lehet keresni –, hogy az élet furcsasága lesz, hogy két mondatot tudok mondani amellett, hogy miért alkalmas, és meg kellett faragnom a 18-at 15-re, hogy ne legyen ilyen túlzó.
A dolog másik érdekessége, hogy szándékosan nem mondtam: egy bizottsági ülésen elhangzott ugyanez a vélemény, hogy tudniillik ez a beterjesztés nem következménye az összes többinek. Rajkai államtitkár úr ezt itt elővezette, ezek után azt gondolom, nem tehettem meg, hogy a bizottsági ülésen elhangzott véleményt ne mondjam el. Ugyan nem írtam le magamnak, de azt gondolom, ez ide tartozott. Természetesen a saját véleményem is ez, de ez a bizottsági ülésen is elhangzott, a jegyzőkönyvben meg lehet nézni.
Tehát szó nincs arról, hogy itt a saját véleményemet mondtam el, ha mást nem veszek, akkor ha kinyitjuk a bizottsági ülés jegyzőkönyvét, látható, hogy ott is elmondtam. Ebben a pillanatban, ha mint bizottsági előadó, a bizottsági ülésen elmondott saját véleményemet itt adom elő, akkor az már bizottsági vélemény. Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem