KÓSÁNÉ DR. KOVÁCS MAGDA (MSZP)

Teljes szövegű keresés

KÓSÁNÉ DR. KOVÁCS MAGDA (MSZP)
KÓSÁNÉ DR. KOVÁCS MAGDA (MSZP) Köszönöm, Elnök Úr! Miután Kóródi Mária elmondta az én álláspontomat is a megállapodás tartalmával kapcsolatban, én a formájáról hadd mondjak két mondatot.
Lehet azon vitatkozni, hogy ez a formai megoldás elegáns-e, valószínűleg lehetett volna jobbat is találni, de mindenképpen elfogadható.
Azt gondolom, elfogadható az a megoldás is, amelyik a költségvetési törvényben elfogadott változáshoz nyúl vissza. Tudniillik a költségvetési törvény annak idején a 61., 62., 63. és 64. §-ában a foglalkoztatási törvényt módosította. Tehát most formai hibát sem követünk el, ha a költségvetési törvényben elfogadott foglalkoztatásitörvény-módosításhoz most a foglalkoztatási törvény megnyitásával nyúlunk hozzá.
(10.30)
Egyébként az induló álláspontunk annak idején is az volt, hogy szerencsés lenne minden évben eldönteni, hogy a foglalkoztatási törvény megnyitása indokolt-e vagy sem. S eddig az esetek nagy részében nekünk az volt az álláspontunk, hogy indokolt lett volna. De ettől még ez a jelenlegi formai megoldás nem hibás. Köszönöm szépen. (Szórványos taps.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem