TROMBITÁS ZOLTÁN (FIDESZ)

Teljes szövegű keresés

TROMBITÁS ZOLTÁN (FIDESZ)
TROMBITÁS ZOLTÁN (FIDESZ) Elnök Úr! Tisztelt Ház! Annak ellenére, hogy Salamon László elmondta: mind a hat parlamenti frakció támogatja ezt a javaslatot, vagy hét, elnézést, nem a frakcióm nevében kívánok szólni, hanem magam nevében.
Elképesztőnek találom azt a megoldást, hogy itt vagyunk másfél hónappal a választások előtt, és a Parlament még mindig a választási törvény toldozgatásával-foldozgatásával törődik. Az alkotmányügyi bizottság ülésein hónapokon keresztül téma volt a választójogi törvénynek a módosítása; elég átfogóan és igen hosszasan vitattuk meg. Akkor az alkotmányügyi bizottság elnökének is módja és lehetősége lett volna arra, hogy bármilyen javaslatot benyújtson a törvényhez, akár bizottsági módosítással is éljen. Én azt gondolom, hogy ezt akkor kellett volna megtenni, nem akkor, amikor a választásokat már kiírták és a finishez közeledünk. Teljesen etikátlan ez a megoldás, ha a törvényt a Parlament így, nem sokkal a választások előtt, módosítja. (Közbeszólás az MDF padsoraiból.) Nem értem. Hangosabban legyen kedves kiabálni, mert nem értem.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem