ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Köszönöm. Tisztelt Országgyűlés! Engedjék meg, hogy képviselőtársaim és a magam nevében tisztelettel köszöntsem a díszpáholyban helyet foglaló professzor Marut Bunnag urat, a thaiföldi parlament elnökét és kíséretének tagjait. (Taps. – Marut Bunnag felállva köszöni meg az üdvözlést.)
Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Vendégeink! Kellemes magyarországi tartózkodást és eredményes megbeszéléseket kívánunk.
Tisztelt Országgyűlés! Az előbb azt mondtam, hogy nem baj, hogy nincs jelen a vita kezdeténél az illetékes miniszter. A pontosabb kifejezés az lehetett volna, hogy nincs akadálya a vitának… (Derültség a bal oldalon.) .amiatt, hogy nincs jelen. De szeretném hozzátenni azt, hogy itt a nagyobb baj az, hogy az Országgyűlés nem határozatképes, ezért felborult a program. Miniszter úr tőlünk azt a tájékoztatást kapta, hogy erre a vitára 5, illetve 6 óra körül kerül sor. Tehát ő tulajdonképpen idejében visszaérkezett.
Tisztelt Országgyűlés! Tehát most folytatjuk ezt a vitát. Újabb nevek jelentek meg a monitoron. Csak azt kérdezném meg, hogy kétperces reagálásokról van szó, vagy pedig felszólalásokról? (Dr. Horváth Tivadar: Felszólalás!) Felszólalásokról. Ebben az esetben megadom a szót dr. Horváth Tivadar képviselő úrnak, Kereszténydemokrata Néppárt.
Felszólaló: Dr. Horváth Tivadar (KDNP)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem