SZABÓ JÁNOS, DR. földművelésügyi miniszter:

Teljes szövegű keresés

SZABÓ JÁNOS, DR. földművelésügyi miniszter:
SZABÓ JÁNOS, DR. földművelésügyi miniszter: Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Igazából mindennel egyetértünk, ezért lényegében nincs mondanivalóm a törvény szakmai részéhez. Mindössze Mészáros Béla képviselő úrnak, de ugyanígy Pap János képviselő úrnak is szeretném megköszönni, hogy ilyen elismerő szavakat mondtak a törvényalkotási munkáról az előkészítéssel kapcsolatosan a minisztérium vonatkozásában. Ezt is csak azért említem meg, mert egy másik törvény kapcsán egy képviselőtársuk – megítélésem szerint – a porig alázta a minisztérium szakmai irányítását és vezetését, amikor azt mondta, hogy a földtörvény primitív, és azt mondta, hogy a Kormány tudatosan ki akarja játszani a magyar nép érdekeit, be akarja azt csapni.
Tisztelt képviselőtársaim! Elhiszik önök, hogy ugyanazzal a szívvel, ugyanazzal a fejjel, ugyanazzal a hittel és ugyanazzal az akarattal két egymás mellett lévő törvényt lehet úgy előkészíteni, hogy az egyikről felsőfokban beszélnek, a másikról pedig elmarasztalólag? Megítélésem szerint így nem lehet, remélem, hogy önök is így gondolják. (Dr. Hack Péter: A tények cáfolják!) Csak ezt szerettem volna megjegyezni. (Szórványos taps.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem