ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Kérem, szavazzanak. (Megtörténik.) Kevés! (189-en szavaztak.) Kérem képviselőtársaimat, fáradjanak be. Megismételjük a szavazást.
Tehát a költségvetési bizottság javaslatát teszem fel szavazásra az 1. pont szerint, amellyel az előterjesztő képviselő úr egyetért. Kérem, szavazzanak. Kérem, mindenki foglalja el a helyét. (Szavazás. Ismét kevés a szavazatok száma.) Ennél többen jöttek be. Kérem képviselőtársaimat, rövid időn belül be tudjuk fejezni, ha figyelnek.
Tehát a költségvetési bizottság javaslatát teszem fel szavazásra az 1. pont szerint, amellyel az előterjesztő képviselő úr egyetért. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik.)
Az Országgyűlés a módosító javaslatot 204 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 3 tartózkodás mellett elfogadta.
A 3., 6., 8. pontban Jakab Ferenc a Nagycsaládosok Országos Egyesülete javára másfél millió forinttal emelt támogatást javasol az általa megjelölt forrásokból. A költségvetési bizottság támogatja. Képviselő úr?

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem