GAÁL ANTAL, DR. (MDF)

Teljes szövegű keresés

GAÁL ANTAL, DR. (MDF)
GAÁL ANTAL, DR. (MDF) Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Tisztelt Miniszter Úr! Ez év február 1-jén a Dél-Dunántúli Regionális Vízmű 100Ft plusz 10 Ft áfá-val emelte a Balaton-parti települések víz- és csatornadíját. Tudomásom van arról, hogy az ország különböző részein nem azonosak a víz- és csatornadíjak. De áttekintve a különböző összegeket, igen feltűnő a Balaton-parti településeken megállapított magas díj.
Ezzel kapcsolatosan elhangzott az az érvelés, hogy az ott élő emberek komoly jövedelemmel rendelkeznek az idegenforgalomból, ez természetesen befolyásolja a víz- és csatornahasználatot, és ennek megfelelően így ez az összeg számukra nem magas. Szeretném megjegyezni, hogy igen nagy azoknak a száma, akik nem rendelkeznek idegenforgalmi bevétellel, illetve bevételeik olyan elenyészőek, hogy ezek nem kompenzálják a magas víz- és csatornadíjakat.
Kérdezem a miniszter urat, lát-e valami lehetőséget a kérdés megoldására? Várom a válaszát.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem