CSÉPE BÉLA (KDNP)

Teljes szövegű keresés

CSÉPE BÉLA (KDNP)
CSÉPE BÉLA (KDNP) Nagyon röviden. Lakos képviselő úr, sajnos, nem értette meg az észrevételemet, mert én nem vagyok az ellen, hogy az érdekképviseletek véleményét, a véleménykülönbségeket a Ház megismerje, szó sem volt erről. Én kizárólag azt kifogásoltam, hogy a módosító indítványokat időzítve, minél később adják be. Most már Vargáné Piros Ildikóra is kell ezt vonatkoztatnom, mert megtudtam, hogy még nincs beadva az indítványa. Tehát megvárták azt a végső időpontot, amikor még húzni lehet a vitát, és ezáltal veszélyeztetik a törvény elfogadását. Az én észrevételem erre vonatkozott.
Elnök úr, én azt kérem és javaslom, hogy a részletes vita most kerüljön lezárásra, és fogadjuk el a két bejelentést, hogy a módosító indítványok benyújtásra kerülnek, az én véleményem szerint azonban ez nem akadálya annak, hogy a részletes vitát most, a mai estén lezárjuk. Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem