KUTRUCZ KATALIN, DR. (MDF)

Teljes szövegű keresés

KUTRUCZ KATALIN, DR. (MDF)
KUTRUCZ KATALIN, DR. (MDF) (Nem működik a mikrofonja. Derültség. – Közbeszólások: Már hang sincs!) Tudom hangosan mondani. (A mikrofon ismét működik.)
Elnézést kérek, elnök úr, de az nem segít, mert az igen gombok kigyulladnak, és az eredményjelző tábla jelzi, hogy igennel szavaztunk, akár szavazunk, akár nem, akár itt van valaki, akár nincs. (Zaj.) Nem mindenkié rossz, az enyém például működik, de Kiss Gyula képviselő úr nincs itt, senki nem nyomja helyette, mégis kigyullad az igen. (Derültség.) Csóti képviselő úr itt van, igent nyomna ugyan, de ha nemet akarna, azt sem tudná megtenni, mert hozzá sem ér a géphez, begyullad az igen. (Derültség. – Zaj.)
(15.50)
ELNÖK (A technikushoz fordulva) : Kérem válaszolni. Kérdést tettem fel.
Tisztelt Országgyűlés! A szavazásban öt perc szünetet rendelek el, de kérem lehetőleg nem elhagyni a termet. (Zaj.) Öt perc múlva folytatjuk. Nincs tehát szünet, csak a szavazást szüneteltetjük.
Kutrucz Katalin szólni akar, ha lehet.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem