TOMPA SÁNDOR (MSZP)

Teljes szövegű keresés

TOMPA SÁNDOR (MSZP)
TOMPA SÁNDOR (MSZP) Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Miniszter Úr! A múlt év vége felé egyik kormányülést követő sajtótájékoztatón röppent föl először a hír, hogy a Kormány módosításokat kíván javasolni a közalkalmazotti törvényen. Majd egy kormánypárti képviselőtársam önálló indítványa, később az oktatási bizottság indítványa jelezte, hogy kormánypárti oldalon is foglalkoznak e témával. Az elmúlt hetekben Kósáné Kovács Magda képviselőtársammal szintén önálló indítványt nyújtottunk be, amely négy témakörbe gyűjtve a közalkalmazotti törvény 14 különböző bekezdésén javasolt változtatásokat. Az első sikertelen napirendre tűzés után átdolgoztuk, majd újra elvéreztünk. De még aznap okosabbak lettünk: a legnagyobb kormánypárt sajtótájékoztatójából megtudtuk, hogy azért nem támogatták a napirendre tűzést, mert a Kormány tervezi a közalkalmazottakról szóló törvény módosítását.
Kérdezem ezek után államtitkár urat, a közel egymilliós közalkalmazotti tábor informálása érdekében is,
először: a közalkalmazotti törvény mely részeinek módosítását javasolja a Kormány?
Másodszor: mikorra várható ez, és milyen formában kívánják megtenni? Várom államtitkár úr válaszait. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem