ELNÖK (Szabad György)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Igen. Az Országgyűlés egyetért-e vele? Határozathozatal következik. Kérem a kiírást! Most kérdezem, hogy egyetért-e az Országgyűlés a környezetvédelmi bizottság javaslatával? (Szavazás: 136 igen, 15 nem, 15 tartózkodás) Köszönöm.
Kérem szíves figyelmüket. Még egyszer kérném kiírni! Most kérem szavazatukat a környezetvédelmi bizottság javaslatáról, amely elnyerte a miniszter úr támogatását is. (Szavazás: 122 igen, 12 nem, 8 tartózkodás) Köszönöm.
Kérdezem a számlálógép kezelőit: náluk van valami zavar? Nem. Kérem, hogy mindenki vegyen részt a szavazásban. Még egyszer kérem kiírni!
Tehát a környezetvédelmi bizottság javaslatáról szavazunk, amely elnyerte a miniszter úr támogatását. Most kérem szavazatukat. (Szavazás.)
Az Országgyűlés 187 szavazattal, 19 ellenében, 18 tartózkodás mellett a módosítványt megszavazta.
A 9497-es számú kiegészítő jelentés vonatkozó részében a gazdasági bizottság több változtatást javasol, melyeknek együttes lényege: a bizottság az energiapolitikai tájékoztató egyes elemeiből kiindulva feladatokat határoz meg a Kormány számára. Miniszter úr egyetért-e?

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem