ELNÖK (Dornbach Alajos)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): S az Országgyűlés? Szavazzanak! (Megtörténik.)
Az Országgyűlés 241 igen szavazattal, egyhangúlag, ellenszavazat és tartózkodás nélkül a módosító javaslatot elfogadta.
A jelentés 82. és 83. pontjai alternatív megoldást kínálnak a törvényjavaslat 68. §-ában a Btk. 310. § (1) bekezdése módosítására.
A 83. pontban lévő javaslat további módosításokat is javasol, illetőleg tartalmában összetartozó több módosító javaslattal.
A 83. pontban a szociális bizottság a törvényjavaslat 68. §-ában a Btk. 310. § (1) (4) bekezdéseinek módosítását javasolja.
Ezzel összefüggésben a jelentés 84., 85., 95., 97., 98. pontjaiban a törvényjavaslat 69. §-ában a Btk. 310/A. § címének, valamint (1) (3) bekezdésének módosítását, illetve új bekezdéssel történő kiegészítését, továbbá a törvényjavaslatot új paragrafussal javasolja kiegészíteni, továbbá a törvényjavaslat 83. §-ában a Btk., tehát a Büntető törvénykönyv hatálybaléptető törvényének 27. § (1) bekezdése módosítását, a törvényjavaslat 85. §-ában a Btk. 27/B. §-ának módosítását, továbbá a törvényjavaslat 86. §-ában a Btk. 28. § (1) bekezdés e) pontjának módosítását javasolja.
(17.30)
Lényege: Az adó- és társadalombiztosítási csalás, a munkanélküli szolidaritási alapba fizetendő munkaadói- és munkavállalóijárulék-fizetési kötelezettség megszegése törvényi tényállása módosítását, a társadalombiztosítási, egészségbiztosítási vagy nyugdíjjárulék-fizetési kötelezettség megsértése törvényi tényállása megalkotását kívánja az előterjesztés módosítani.
Az alkotmányügyi bizottság a javaslatokat támogatja. Miniszter úr egyet ért-e?

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem