KŐRÖSI IMRE, DR. (független)

Teljes szövegű keresés

KŐRÖSI IMRE, DR. (független)
KŐRÖSI IMRE, DR. (független) Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Az elmúlt hét eseményei után mintegy 30 méterrel vagy 20 méterrel arrébb kerültem egy széktől, amely szék a Magyar Demokrata Fórum képviselői helye volt. Mérhetetlenül sajnálom, hogy ilyen szituáció kerekedett, azért is, mert ebben a székcserében, ezekben az eseményekben nem a személyes sorsom a sajnálatos, hanem a kiváltó ok, a magyar mezőgazdaság helyzete és a magyar élelmiszeripar privatizációjának teljes összevisszasága.
Nem kívánok egyébként vádaskodni most sem, mert nagyon szép éveket töltöttem el az MDF-ben, és szent meggyőződésem, hogy lesz még szakmaibb és jobb az MDF, amikor talán a hasonló gondolkodású emberek is megmaradhatnak.
Egyetlenegyet ígérek: ugyanolyan harcos tagja szeretnék lenni az agrártársadalomnak, mint ez idáig, és mint ez idáig is, csak szakmai érveket szeretnék a jövőben is szakmai érvekkel ütköztetni. Köszönöm szépen figyelmüket. (Taps a bal oldalon.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem