G. NAGYNÉ DR. MACZÓ ÁGNES (független)

Teljes szövegű keresés

G. NAGYNÉ DR. MACZÓ ÁGNES (független)
G. NAGYNÉ DR. MACZÓ ÁGNES (független) Igen, Elnök Úr, mérlegelve mondom el, felelősségteljesen, aggódva - és más véleményt fogalmazok meg, mint a hatalmon lévő politikai elit. Kérem, türelemmel hallgasson. (Szabó Lukács: Kétpercest kért! - Csizmadia István: Üljön le!)
Végül is én Darvas Ivánnak, Tirts Tamásnak és Csóti Györgynek kívántam reagálni - ebből két reagálás megtörtént.
A harmadik pedig Csóti Györgynek, aki azt mondta, hogy nem találkozott hasonló szerződéssel. Hát, én a figyelmébe ajánlom, hogy ne is keresse, mert ilyet nem fog találni a világon: … (Derültség.) … sem a történelemben, sem ma, sem az elkövetkezendőkben… (Taps középről, szórványosan a jobb oldalról és Dénes János részéről.) …, hogy valaki ilyen jellegű szerződést kössön. Erre csak a mi vezetőink képesek. (Közbeszólások a jobb oldalról: A két perc letelt! Üljön le! - Zaj.)
Folytatnám, csak sajnálom, hogy ennyire türelmetlenek a képviselőtársaim. Számomra érthetetlen. (Közbekiáltások: Kétperces!)
Egyetlen ígéretre hívnám fel a figyelmüket és a párhuzamra. Az elmúlt negyven évben azt mondták nekünk - és nagyon sokszor elmondták -, hogy majd, ha a kommunizmus eljön, milyen jó dolgunk lesz: kolbászból lesz a kerítés - és hasonló jókkal kecsegtettek. Most, a közös európai ház szindrómájánál hasonló ígéreteket hallunk - és lám, a gyakorlatban mire készülnek! Márpedig a tettek beszélnek. Köszönöm, hogy meghallgattak. (Taps középről, valamint Dénes János és Király B. Izabella részéről.)
(Glattfelder Béla jegyző helyét Trombitás Zoltán foglalja el.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem