ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Tisztelt Országgyűlés! Míg a szavazatokat megszámlálják, addig néhány ügyet meg tudunk oldani. Kérem képviselőtársaimat, foglalják el helyüket az ülésteremben. Rövid határozatokat hozhatunk. (Rövid szünet.)
Tisztelt Országgyűlés! Tehát személyi javaslatok, bizottsági tagok megválasztása következnék. Kérem képviselőtársaimat, foglalják el a helyüket az ülésteremben. (Mozgás és zaj.)
Tisztelt Országgyűlés! Tehát személyi javaslatok, bizottsági tagok megválasztása következik. Kérem képviselőtársaimat, foglalják el a helyüket az ülésteremben. (Zaj.)
Kérem a teremügyeleteseket, szóljanak a képviselőknek.
Tisztelt Országgyűlés! A Magyar Demokrata Fórum és a Kereszténydemokrata Néppárt parlamenti csoportja nevében Kónya Imre és Csépe Béla, dr. Kőrösi Imre megüresedett helyére, az önkormányzati bizottságba dr. Gali Ákos képviselő urat jelöli. Dr. Gali Ákos a Kereszténydemokrata Néppárt frakciójának a tagja.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e dr. Gali Ákos önkormányzati bizottsági taggá történő megválasztásával. Kérem, szavazzanak! (Megtörténik. - 153 igen, 1 nem, 1 tartózkodás.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem