ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Igen… Képviselő Úr! Ön megkapta volna sorrendben a szót, következett volna harmadikként. Itt pontos lista van, tehát megkapta volna. A Parlament azonban lezárta a vitát.
Az ön javaslatát illetően pedig: a Házszabály nem teszi lehetővé számomra, hogy ide rendeljem az Eötvös Loránd Tudományegyetem… (Derültség.) … tanszékét, tudniillik a plenáris ülésen szakértők nem vehetnek részt. (Derültség és taps. - Dr. Torgyán József: Tessék bizottságnak kiadni!)
Tisztelt Országgyűlés! A részletes vitát lezártuk, a határozathozatal következik.
[Dr. Torgyán József: (Az elnök megvonja a szót. - Hangosítás nélkül:) Elnök Úr, erre viszont észrevételem van! (Derültség.) Elnézést kérek, mert tetszett egy észrevételt tenni az ügyrendi javaslatomra, hogy erre viszont nincs lehetőség! Akkor tessék nekem megengedtetni, hogy én erre reagáljak! (Közbeszólás a jobb oldalról: Majd otthon! - Derültség.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem