FODOR ANDRÁS, DR. (MDF)

Teljes szövegű keresés

FODOR ANDRÁS, DR. (MDF)
FODOR ANDRÁS, DR. (MDF) Igen. Még egy rövid idézetet engedjen meg, Elnök Úr!
"A történelem most nyújtja be a számlát, sajnos, azoknak is, akik megpróbáltak tisztességgel élni, de nem szerveződtek olyan táborrá, amely képes megszabni az események irányát."
Igen, kedves képviselőtársaim, azoknak az érdekében, akik tisztességgel végigdolgozták életük javát, és joggal elvárják, hogy a teljesített évek, a teljesített járulékfizetés alapján élvezzék a megérdemelt nyugdíjat, a család, a gyermekek és az unokák szerető gondoskodását, azoknak a nevében kérem önöket erre a közös felelősségvállalásra.
Szeretném önöket figyelmeztetni, hogy amit most végzünk, ez tűzoltás, és mindnyájan tudjuk, hogyha a tűzoltó nem a tűz okát keresi meg, és nem a tűz magját, a tűzfészket kívánja felszámolni, a tűzoltás eredménytelen marad. Ezért azt javasolom, hogy a Kormány vonja vissza a javaslat nyugdíjkorhatár emelésére vonatkozó részét. Ha ezt nem teszi, képviselőtársaim támogassák dr. Fekete Gyula 8571-es indítványát.
Ez még nem minden, mert ezzel a tűz fészkét még nem kerestük meg. Azt javasolom, hogy az Országgyűlés kötelezze a Kormányt, hogy népesedéspolitikai irányelveket nyújtson be, és alaposan, átgondoltan keresse meg azokat a lehetőségeket, amelyek ezt az áldatlan állapotot megszüntetik, vagy legalábbis a káros hatásait némileg csökkenteni tudják. Köszönöm megtisztelő figyelmüket. (Taps.)
Shaqir Vukaj, az Albán Parlament alelnöke és kíséretének köszöntése

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem