ELNÖK(Szabad György)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK(Szabad György)
ELNÖK(Szabad György): Kormányunk azonban kérte az előterjesztés sürgős tárgyalását is. Most erről kell határoznunk. Itt is érvényes a kétharmados szavazati támogatás igénye. Most kérem szavazatukat a sürgősség tekintetében. (Szavazás.)
Az Országgyűlés 246 szavazattal, 2 ellenében, 5 tartózkodás mellett a sürgősségi tárgyalási módot is támogatja.
Mindezek alapján a Házszabály 49/C. §-ának (1) bekezdése alapján kijelölöm az önkormányzati bizottságot az előterjesztés vitájának lefolytatására.
Tisztelt Országgyűlés! A folyamatban lévő frakcióegyeztetésekre figyelemmel a korábbi jelzésektől eltérően a Kormány a gyógyszertárak létesítéséről és működésük egyes szabályairól szóló 12528-as számú törvényjavaslatának megtárgyalására nem kéri a kivételes eljárást.
Tisztelt Országgyűlés! Katona Béla képviselőtársunk a Magyar Szocialista Pártból sürgős tárgyalást kérve önálló indítványt nyújtott be az országgyűlési képviselők jogállásáról szóló 1990. évi LV. törvény módosítására a 12711-es számon. Az előterjesztést kézhez kapták képviselőtársaim. Megkérdezem Katona Béla képviselőtársunkat, kíván-e szólni. (Dr. Katona Béla igent int.) Igen. Képviselő urat illeti a szó.
Felszólaló: Dr. Katona Béla (MSZP)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem