KÓRÓDI MÁRIA, DR. jegyző:

Teljes szövegű keresés

KÓRÓDI MÁRIA, DR. jegyző:
KÓRÓDI MÁRIA, DR. jegyző: (olvassa) Döntés interpellációra adott bizottsági jelentésről.
Az alkotmányügyi és a szociális bizottság együttes jelentése dr. Kóródi Mária SZDSZ-képviselő által dr. Kiss Gyula munkaügyi miniszterhez benyújtott, az Országgyűlés 1992. december 29-i ülésén elhangzott, Kezdeményezett-e ön felelősségre vonást a Munkaügyi Minisztériumban a foglalkoztatási alap szabálytalan felhasználása miatt? című interpellációjára.
Tisztelt Országgyűlés! Először a várhatóan sorra kerülő interpellációk és kérdések tárgyát, valamint benyújtóit ismertetem.
Interpellációk:
dr. Kőrösi Imre (független) Az ÁV Rt.-nél és az ÁVÜ-nél tartott állami számvevőszéki vizsgálat tárgyában a miniszterelnökhöz;
dr. Kőrösi Imre (független) A MOL Rt. privatizációja tárgyában dr. Szabó Tamás tárca nélküli miniszterhez;
dr. Török Ferenc (SZDSZ) Az Országgyűlés ellenőrző szerepe tárgyában a miniszterelnökhöz;
dr. Géczi József Alajos (MSZP) Az átalakult és az új szövetkezetekhez való kormányzati viszony tárgyában a földművelésügyi miniszterhez;
dr. Freund Tamás (SZDSZ) A használhatatlan gumiabroncsok környezetkárosító hatása tárgyában a környezetvédelmi és területfejlesztési miniszterhez.
Várhatóan sorra kerülő kérdések:
dr. Szigeti György (SZDSZ) A pécsi Agora Vállalat privatizációja tárgyában a népjóléti miniszterhez és dr. Szabó Tamás tárca nélküli miniszterhez;
Paszternák László (MSZP) Az elhúzódó munkaügyi perek tárgyában a munkaügyi miniszterhez és az igazságügy-miniszterhez;
Paszternák László (MSZP) A munkaviszonyból származó perek illetéke tárgyában az igazságügy-miniszterhez;
dr. Sarkadiné dr. Lukovics Éva (SZDSZ) A munkanélküliek jövedelempótló támogatása tárgyában a népjóléti miniszterhez és a pénzügyminiszterhez;
dr. Horváth József (MDF) A tatabányai vízaknák tárgyában a pénzügyminiszterhez és dr. Szabó Tamás tárca nélküli miniszterhez.
Tisztelt Országgyűlés! Most az elmúlt hét óta benyújtott interpellációk és kérdések beterjesztőinek nevét ismertetem.
Új interpellációt nyújtottak be:
Varga Mihály (FIDESZ) Ráday Mihály (SZDSZ) Petrenkó János (független) dr. Páris András (SZDSZ) dr. Kőrösi Imre (független) két interpellációt dr. Hatvani Zoltán (SZDSZ) két interpellációt Nagy András (SZDSZ)
Új kérdést nyújtottak be:
dr. Szeleczky Zoltán (MDF) dr. Pohankovics István és Kocsenda Antal (kisgazda) Zsebők Lajos (MDF) dr. Pelcsinszki Boleszláv (SZDSZ) dr. Pohankovics István és Kósa András (kisgazda) dr. Ilkei Csaba (független)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem