ELNÖK (SZABAD GYÖRGY)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (SZABAD GYÖRGY)
ELNÖK (SZABAD GYÖRGY): Tisztelt Országgyűlés! Engedjék meg, hogy most tárgyalásunkat megszakítva, magam és képviselőtársaim nevében őszinte tisztelettel és megbecsüléssel köszöntsem a díszpáholyban megjelent Soetedjo alelnök urat, az indonéz parlament alelnökét. (A Ház köszöntő tapsát a küldöttség tagjai felállva, néhányan közülük összeérintett tenyerüket mellükhöz emelve, meghajlással köszönik meg.) Kívánom, hogy magyarországi tárgyalásaik eredményesek legyenek, és jól érezzék magukat hazánkban.
Tisztelt Országgyűlés! Kutrucz Katalin a Magyar Demokrata Fórumból, Csépe Béla a Kereszténydemokrata Néppártból, Áder János a Fiatal Demokraták Szövetségéből, Bejczy Sándor a kisgazda képviselők sorából, Hankó Faragó Miklós a Szabad Demokraták Szövetségéből sürgős tárgyalást kérve ön- álló indítványt nyújtottak be a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény módosítására a 13219-es számon. Az előterjesztést kézhez kapták képviselőtársaim.
Megkérdezem az előterjesztőket, ki kíván közülük indoklást nyújtani. (Dr. Kutrucz Katalin jelentkezik.) Kutrucz Katalin képviselőnőt illeti a szó.
Felszólaló: Dr. Kutrucz Katalin (MDF)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem