TAKÁCSY GYULA (MDF)

Teljes szövegű keresés

TAKÁCSY GYULA (MDF)
TAKÁCSY GYULA (MDF) Elnök Úr! Tiszelt Ház! Pál László képviselőtársam javaslatára szeretnék néhány gondolatot mondani. Valóban arról van szó, hogy az 1993. évi Vagyonpolitikai Irányelvekhez egy kicsit késő van, de azt világosan kell látnunk, hogy a Kormány ezeket még 1992-ben beterjesztette.
Megítélésem szerint az általános vita lezárása — ha nincs további felszólaló a tisztelt Házban — minden további nélkül megtörténhet, és amennyiben szükségesnek tartják a frakciók, akkor javaslom azt, hogy a részletes vitát rövid időre nyissuk meg a következő héten.
(19.30)
Arra pedig, amit Pál László képviselőtársam módosító indítványa tartalmazott — amely szerint a '93. és '94. évi Vagyonpolitikai Irányelveket együttes anyagban, egy együttes határozati javaslatban fogalmazzuk meg — megítélésem szerint a módosító indítvány megtárgyalásakor vissza lehet térni. Tehát a részletes vitában a gazdasági bizottság ezt megvitatja, ott a Kormány képviselői is jelen vannak, és ennek megfelelően lehet abban dönteni, hogy mit javasolunk a plenáris ülésnek, vagyis a tisztelt Háznak. Köszönöm, elnök úr.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem