ELNÖK (Szabad György)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Tisztelt Országgyűlés! Az interpellációk előterjesztésére a szokott időben, holnap délután 14 órakor kerülhet sor.
Felhívom szíves figyelmüket, hogy csak a most felolvasott négy interpelláció előterjesztésére kerül sor, tehát időbeosztásukkal ennek megfelelően gazdálkodjanak. Az interpellációk tárgyalásának idejére is határozatképességet kérünk.
Tisztelt Országgyűlés! Most csak ismertetni kívánom a ma kezdődő ülésünk tárgysorozatát. Ha a határozatképességet időközben biztosítani tudjuk, akkor megszavazására is sor kerül.
Először a csődeljárásról, a felszámolási eljárásról és a végelszámolásról szóló 1991. évi IL. törvény módosítását indítványozó javaslat a 11394-es szám alapján.
Majd a társadalombiztosításról szóló 1975. évi II. törvény módosításáról és kiegészítéséről rendelkező törvényjavaslat, a 10 229-es szám alapján.
Majd a közoktatásról szóló törvényjavaslat a 10024-es szám alapján.
A szakképzésről szóló törvényjavaslat a 9019-es szám alapján.
A lelkiismereti és vallásszabadságról, valamint az egyházakról szóló 1990. évi IV. törvény módosítását indítványozó javaslat a 6409-es szám alapján.
A felsőoktatásról szóló törvényjavaslat a 10472-es szám alapján.
A földrendező és földkiadó bizottságokról szóló 1993. évi II. törvény módosítását indítványozó törvényjavaslat a 9347-es szám alapján.
A Magyar Nemzeti Bank felügyelőbizottságába jelölendő személyek választása később meghatározandó előterjesztési szám alapján, majd interpellációk.
Ezekre vonatkozóan fogom a Ház határozatképességének biztosítása után a jóváhagyó kérdést feltenni.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem