ELNÖK (Dornbach Alajos)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): S az Országgyűlés? Szavazzanak! (Megtörténik.)
Az Országgyűlés 212 igen szavazattal, 17 ellenszavazat és 6 tartózkodás mellett a módosító javaslatot elfogadta.
Vissza kell térnünk egy eredetire, ami kimaradt. Kérdezem az Országgyűlést, elfogadja-e a törvényjavaslat eredeti 1. §-át? Kérem, szavazzanak. (Megtörténik. – 164 igen, 6 nem, 59 tartózkodás.) Itt egy pillanatra álljunk meg! Tehát ezt a szavazást ne tekintsük még véglegesnek, mert lehet, hogy téves volt a kérdésfeltevés. Mivel a 7/02-es módosító javaslatot elfogadtuk, így az eredetiről nem kell és nem lehet szavazni. Nem is hirdetem ki, tehát tárgytalan volt a kérdésfeltevés. Elnézésüket kérem.
A jelentés 9. és 10. pontjai egymás mellett is elfogadható javaslatokat tartalmaznak a 3. § (2) bekezdésének módosítására. A 9. pontban lévő javaslat nem kapta meg a bizottságok szükséges támogatását. A 9. pontban Boros László és Schiffer János javaslata szerint az Országgyűlés a támogatás éves ütemezéséről is döntsön.
A 10. pontban Wekler Ferenc javaslata szerint indokolt az Országos Önkormányzati Érdekszövetség egyetértésének megszerzése az Országgyűlés döntése előtt. Először Wekler Ferenc javaslatáról határozunk a 10. pont szerint. A bizottságok nem támogatják. Államtitkár úr?

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem