ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Igen, én is köszönöm. De ne nyugtalankodjék képviselő úr, a szavazás az már megy, ha odáig eljutunk, annak megvan a technikája, hanem itt inkább arról van szó, ami nem egészen racionális – ez sem politikai állásfoglalás, csak technikai megközelítése a dolognak –, hogy érdekes módon ugye három kormánypárti majdnem azonos, vagy közelálló javaslat hangzik el. Ezt – mondjuk – máshol úgy csinálják, hogy a kormánykoalíción belül egyeztetik nagyjából. Itt most pedig párhuzamosan három javaslatról folyik a vita, ami időigényes persze, azért vagyunk most itt. Ezt lehetne nyilvánvalóan racionálisabban csinálni. De én ezt csak technikailag vetem föl, mert nyilvánvaló, emögött húzódhatnak egyéb szempontok is.
Tisztelt Országgyűlés! Mivel több jelentkező nincs, én az általános vitát lezárom. (Közbeszólás a bal oldalon: Volt egy javaslat.) Igen. Azt elfogadjuk. Figyeltem azt a pompás javaslatot, amikor előadták, hogy az 1. pontnál… Igen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem