KATONA KÁLMÁN, a gazdasági bizottság előadója:

Teljes szövegű keresés

KATONA KÁLMÁN, a gazdasági bizottság előadója:
KATONA KÁLMÁN, a gazdasági bizottság előadója: Elnök Úr! Tisztelt Ház! A gazdasági bizottság a postatörvényt megtárgyalta. Néhány részletkérdést, a sajtóterjesztés kérdését, a koncessziós feltételek ügyét tárgyalta kicsit részletesebben, de egyértelmű volt az álláspont, hogy a törvénytervezet általános vitára alkalmas.
A bizottság legfontosabb megállapítása az volt – és ezt kérem, hogy a Parlament is vegye figyelembe –, hogy miután a postatörvény korábban együtt rendezte a távközlés és a frekvenciagazdálkodás kérdését, ezért ezt a három törvényt úgy kell tárgyalnunk, hogy a részletes és az általános vitát is egyszerre zárjuk le, mert ez teszi lehetővé azt, hogy a tárca össze tudja fésülni a különféle módosító indítványokat, és a végén ezt a három törvényt – nem győzöm hangsúlyozni, hogy három törvényt – egyszerre kell életbe léptetnünk, mert a korábbi postatörvény ezt a hármat egy nagy egységként kezelte, és az életbeléptetéssel kapcsolatban olyan komplikált helyzet állna elő, hogy külön könyvet kéne arról kiadni, hogy mi változott, mi nem. Tehát ezt csak egyszerre tudjuk befejezni.
Tehát még egyszer hangsúlyozom, a bizottság ezt a törvénytervezetet jól előkészített munkának tartja és általános vitára bocsátását támogatja. Köszönöm szépen. (Szórványos taps.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem