ELNÖK (Szabad György)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Hack Péter barátunknak azt válaszolom, … (Derültség.) …képviselőtársunknak azt válaszolom, hogy Dénes János képviselőtársunk ügyrendi panasszal élt, mert úgy találta, hogy én elnökként visszaéltem lehetőségeimmel az ő előadása rovására egy korábbi alkalommal.
Legyen szabad azt mondanom, hogy az elnök nem mindig tudja megtalálni azt a keskeny utat, ami képviselőtársainknak a szólásszabadsághoz való joga és egyes képviselőtársainknak az egyéni ítélete között fennáll.
Én úgy gondolom, hogy Hack Péter gondolja meg a mostani felszólalásában azt az egyetlen szót, hogy Dénes János általában el szokott térni, s én akkor ígérem, hogy minden olyan esetben, amikor konkréten, bárkinek a felszólalásával kapcsolatban indokoltnak tartom, még az eddiginél is határozottabban fogok közbeszólni. Köszönöm a figyelmüket. (Taps a jobb oldalon.)
A jegyző egy bejelentéssel kíván élni.
Bejelentés: Dr. Szabó Lajos jegyző

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem