FILLÓ PÁL (MSZP)

Teljes szövegű keresés

FILLÓ PÁL (MSZP)
FILLÓ PÁL (MSZP) Tisztelt Ház! Igen Tisztelt Miniszter úr! Csak megjegyezném az Elnök úrnak, hogy szerintem itt valami elszámozási probléma lehet, mert. (Egy hang: Mondjad!) jó, hát én elmondhatom végül is! (Derültség.)
Igen tisztelt Miniszter úr! A Jogvédő Liga jelezte nekem, hogy olyan lakossági bejelentés érkezett, amely szerint az Országos Takarékpénztár az 1990. évi XIV. törvény 69. -a ellenére is letiltatja a kezesektől a büntetőkamattal megemelt törlesztő részleteket. Ezért kérdezem a tisztelt miniszter úrtól, egyedi esetről van-e szó, vagy általánosságban a törvény ellenére tiltja le ezen összegeket az OTP?
Másodszor: szintén bejelentés érkezett hozzám, hogy az Országos Takarékpénztár az 50%-os visszafizetések után egy év elteltével sem töröltette zálogjogát a tulajdoni lapokról. A miniszter úr szerint mi ennek az oka? Várom válaszát. (Taps.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem