ELNÖK (Szabad György)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Tisztelt Országgyűlés! Ugyancsak emlékeztetem képviselőtársaimat, hogy a vámjog szabályozásáról és az adózás rendjéről szóló törvények módosítását indítványozó javaslat általános vitáját az elnök lezárta, de a részletes vitára bocsátásról nem határozott az Országgyűlés. Most ebben a kérdésben rendelek el határozathozatalt.
Most kérem szavazatukat a részletes vitára bocsátás kérdésében. (Közbeszólások: Nem működnek a gépek! - Szavazás.) Köszönöm. Kérdezem Mécs Imrét. (Mécs Imre: Igen.) "Igen"-nel szavaz. (Hack Péter: Nem vagyunk határozatképesek!)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés. (Közbeszólások: Nem működtek a gépek!) Köszönöm. Határozatképes a Ház. Az a kérésem, hogy korábbi megállapodásainkkal összhangban a jelenlévő képviselők "igen"-nel, "nem"-mel vagy "tartózkodom"mal szavazzanak. (Hack Péter: Szeretnének, csak nem tudnak, mert nem működik a gép.) Kérem letörölni a táblát!
Határozathozatal következik a részletes vitára bocsátás kérdésében. Most! (Közbeszólás: Most már működik. - Szavazás.) Köszönöm. Megállapítom, hogy az Országgyűlés 2 államtitkár és 2 kézzel szavazó képviselő hozzájáruzlásával 193 szavazattal 27 ellenében, 2 tartózkodás mellett a javaslat részletes vitára bocsátásáról döntött.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem