ELNÖK (Dornbach Alajos)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): És az Országgyűlés? Szavazzanak! (Szavazás.) Az Országgyűlés 67 "igen", 128 "nem" szavazattal 26 tartózkodás mellett a módosító javaslatot nem fogadta el.
Az 50., 52. és 53. pontokban foglalt javaslatok nem kapták meg a szükséges mértékű bizottsági támogatást, azokról nem kell határoznunk.
Nem kell határoznunk az 59. pontban foglalt javaslatról, mert nem kapta meg a szükséges mértékű bizottsági támogatást.
A jelentés 60., 63., 64., 67. és 111. pontjai koncepcionális egységet alkotnak, de a 67. pontban lévő javaslat más koncepciónak is része, ezért erről később határozunk.
Nem kapott kellő mértékű bizottsági támogatást a 60., 63. és 64. pontban írt határozat, valamint a 111. pontban írt javaslat. Ezért.
Elnézésüket kérem, meg kell néznünk, hogy a 67. pontban szereplő javaslt később kerül határozathozatalra. Tehát kellő bizottsági támogatás híján az ismertetett pontokról nem kell határoznunk.
A 111. sem kapott kellő mértékű bizottsági támogatást.
A kiegészítő jelentés - vagyis az 5708-as számú kiegészítő jelentés - 10. pontja szerint Zimányi Tibor úr a törvényjavaslat 7. (1) bekezdésének alternatív módon történő kiegészítését indítványozza.
Mindkét javaslat a havi életjáradék megállapításának és mértékének további szabályaira tesz javaslatot.
Tehát következik Zimányi Tibor úr javaslata a kiegészítő jelentés 10. pontja szerint.
A bizottságok nem támogatják. Miniszter úr?

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem