ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Csak a határozathozatal előtt. Igen, rendben van. Köszönöm szépen.
Tisztelt Országgyűlés! Ebben az esetben ismertetem a délutáni programot. Tehát az általános vitát lezárom; részletes vita valószínűleg nemigen lesz. Délután meghallgatjuk miniszter urat, s majd határozathozatal következik.
Délután a szokott időpontban, 14 órától 16 óráig az interpellációk és kérdések elmondására kerül sor. Kérem a frakcióvezetők intézkedését, hogy a képviselők kellő számban jelenjenek meg a plenáris ülésen a határozatképesség érdekében.
Majd határozathozatalok következnek az életüktől és szabadságuktól politikai okból jogtalanul megfosztottak kárpótlásáról szóló törvényjavaslatról.
Ezután a lágymányosi Duna-híd és csatlakozó úthálózata megvalósítását indítványozó országgyűlési határozati javaslatról lesz döntés.
Ezt követően az 1990. évi állami költségvetés végrehajtásával összefüggésben tett állami számvevőszéki javaslatokra vonatkozó intézkedésekről szóló országgyűlési határozati javaslat részletes vitája - amennyiben mégis lesz - és határozathozatal.
Ezt követően pedig a nemzetiségi és etnikai kisebbségi szervezetek támogatásáról szóló országgyűlési határozatról döntünk.
Majd végül mentelmi ügyek következnek.
Ez tehát a délutáni programunk.
Tisztelt Országgyűlés! Most, miután ilyen helyzetbe kerültünk, egy hosszabb ebédszünet következik. Kérem, hogy 2 órakor határozatképes létszámban jelenjünk meg a plenáris ülésen. Szünet következik.
(Szünet 12 óra 13 perctől 14 óra 6 percig - Az elnöki széket Vörös Vince foglalja el - Jegyzők: Tóth Sándor és dr. Kóródi Mária)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem