GÁL ZOLTÁN, DR. (MSZP) frakcióvezető:

Teljes szövegű keresés

GÁL ZOLTÁN, DR. (MSZP) frakcióvezető:
GÁL ZOLTÁN, DR. (MSZP) frakcióvezető: Köszönöm, Elnök Úr. Tisztelt Országgyűlés! Ugye, ennek az egész ügynek a problematikája abban húzódik, hogy nem tudjuk, hogy ennek a mandátumnak az ügyében mikor foglalhatunk állást.
Szeretném felhívni a tisztelt Országgyűlés figyelmét, hogy ma a frakcióvezetők aláírták a megállapodást az új bizottsági struktúráról, amely tartalmazza azt is, hogy a választási és mandátumvizsgáló bizottság megszűnik. Terveink szerint a jövő héten szavazhatnánk a bizottságok struktúrájáról, és ezt a feladatkört, amit a választási és mandátumvizsgáló bizottság betöltött, más bizottság kapja meg.
Ezzel csak arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy már csak ilyen ügy miatt is beláthatatlan, hogy ez az egész kérdés mikor kerül ismét a Ház elé.
Én tisztelettel felhívom az elnök úr figyelmét a következőkre. Ha ön most ígéretet tesz arra, hogy a házbizottság csötörtökön ez ügyben állást foglal, akkor nem kívánom, hogy a házbizottság még ma vagy holnap rendkívüli ülést tartson ez ügyben, mert úgy gondolom, hogy minden körülményre figyelemmel a Háznak jövő héten ez ügyben ismételten döntenie kell. Kérem, hogy a csütörtöki házbizottságot ilyen módon készítsük elő.
Köszönöm szépen. (Taps a bal oldalon.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem