GÁSPÁR MIKLÓS, DR. (KDNP)

Teljes szövegű keresés

GÁSPÁR MIKLÓS, DR. (KDNP)
GÁSPÁR MIKLÓS, DR. (KDNP) Köszönöm Elnök Úr! Gál Zoltánnak szeretnék válaszolni: nagyon világosan és pontosan értettem, hogy mit mondott Suchman Tamás, és azt is világosan értettem, hogy Gál Zoltán mit mondott. (Dr. Hack Péter: Már ez is meglepetés!)
Én a beszédemben – éppen Gál Zoltánnal ellentétben – azt mondtam, hogy a tüntetés nem azért volt, hogy a médiákat a Kormány eszközévé tegye, hanem azért, hogy ne legyen az ellenzék eszköze, hogy a médiák valóban a nemzet érdekét szolgálják.
A másik dolog pedig: szeretném, ha Gál Zoltán tudomásul venné, hogy a képviseleti demokrácia szabályai szerint, az alkotmányos berendezkedés szabályai szerint egy választás eredménye az nem a következő, esetleg manipulált közvélemény-kutatás időpontjáig szól, hanem négy évig.
Legyen szíves, vegye tudomásul a tisztelt MSZP, hogy nem ők nyerték meg a választásokat, és ennek vonja le minden alkotmányjogi konzekvenciáját. Köszönöm a figyelmet. (Taps a jobb oldalon.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem