KÁVÁSSY SÁNDOR, DR. (FKgP)

Teljes szövegű keresés

KÁVÁSSY SÁNDOR, DR. (FKgP)
KÁVÁSSY SÁNDOR, DR. (FKgP) Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Miniszter Úr! Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye pedagógusai körében általános vélekedés – egyben panasz is –, hogy az ország pedagógusai között ők kapják a legkisebb fizetést, és – mint mondják – ez karakteresen jut kifejezésre az egy főre jutó átlagok vonatkozásában is. Ebben az ügyben szeptember 7-én írásban kerestem meg miniszter urat, jónak láttam azonban, hogy ezt a kérdést a Parlament nyilvánossága előtt is feltegyem, a nagyobb nyomaték kedvéért.
Ezért kérem most miniszter urat, hogy szíveskedjék az ország egészéről áttekintést adni a pedagógusok fizetése tekintetében, és ennek alapján nyilatkozzék arról, hogy hányadik helyen állnak Szabolcs-Szatmár-Bereg megye pedagógusai.
Miután én nem l'art pour l'art kérdezek, azt is szeretném tisztelettel megkérdezni miniszter úrtól: ha vannak leszakadó csoportok – márpedig, hitem szerint, vannak –, akkor azok fizetésének és bérviszonyainak javítására milyen lépéseket és intézkedéseket tervez a Kormány, illetőleg személy szerint miniszter úr?
Köszönöm.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem