FODOR ISTVÁN, DR. (független)

Teljes szövegű keresés

FODOR ISTVÁN, DR. (független)
FODOR ISTVÁN, DR. (független) Köszönöm szépen. Elnök Úr! Ön több alkalommal azt mondta, hogy a házbizottság ebben a kérdésben egyetértéssel hozta meg állásfoglalását, egy alkalommal pedig azt a kifejezést használta, hogy egyhangúlag.
Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy ebben a kérdésben én ellenszavazatot adtam le. Tehát nem volt teljesen egyhangú a határozathozatal, mégpedig azért, mert az a véleményünk – a független képviselők többségének az a véleménye –, hogy a mandátumvizsgáló bizottság a jelentését elmondta, és akkor ott és azonnal szavazni kellett volna a mandátum igazolásáról, egyrészt. (Kis taps.)
Másrészt arra szeretném felhívni az elnök úr figyelmét, hogy függetlenül attól, hogy a házbizottságnak ez az állásfoglalása egyetértéssel született-e meg vagy sem, a Ház eljárása szempontjából még nem döntötte el ennek a kérdésnek a sorsát, hiszen a házbizottság állásfoglalása legfeljebb csak ajánlás.
A Háznak szavazni kell magáról arról a kérdésről, hogy ezt egyáltalán meg kívánja-e hallgatni.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem