KATONA KÁLMÁN (MDF)

Teljes szövegű keresés

KATONA KÁLMÁN (MDF)
KATONA KÁLMÁN (MDF) Elnök Úr! Tisztelt Ház! Egyetlen kérdéshez szeretnék hozzászólni. Valóban, az előterjesztő képviselő Balás István módosító indítványát, amely az időpont törlésére vonatkozik az összefoglaló jelentés l. pontjában, nem támogatják, de ugyanakkor az alkotmányügyi bizottság egy nagyon jó megoldást talált, amely azt mondja, hogy a választást első ízben ekkor és ekkor kell megtartani. Tehát mi nem az alkotmányügyi bizottság ellenében támogatunk egy indítványt, hanem az alkotmányügyi bizottság indítványát támogatjuk, és az egész törvényjavaslaton végigvonulva a bizottság és a Kormány által támogatott megoldásokra mondjuk az igent, és ezek a támogatások természetesen a szakszervezetekkel is egyeztetve voltak.
A tökéletlenségre pedig csak annyiban szeretnék reagálni, hogy valóban, az idő szorításában nem született remekmű, mondhatnám úgy, hogy enyhén szólva gyenge volt az előterjesztés, és szeretném a szakszervezetek nevében, a 6 előterjesztő képviselő nevében megköszönni az alkotmányügyi bizottságnak, a szociális bizottságnak és azoknak a képviselőknek, akik módosító indítványukkal végül is lehetővé tették, hogy most, a következő percekben egy elfogadható és az érdekvédelmi szervezetek által nagyon várt módosítást megszavazzunk. Kérem a képviselő urak támogatását. Köszönöm. (Taps.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem