BALÁS ISTVÁN, DR. (MDF)

Teljes szövegű keresés

BALÁS ISTVÁN, DR. (MDF)
BALÁS ISTVÁN, DR. (MDF) Tisztelt Ház! Kósáné Kovács Magda felszólalása kissé meglepett, hiszen nyilvánvaló, hogy az MSZP egyetlen képviselője sem szerepel előterjesztőként, tehát mondandóm címzettje nem az MSZP képviselője volt.
Ettől függetlenül, azért föl kell hívnom a figyelmét arra, hogy pontatlanul olvasta el az ezzel kapcsolatos írásbeli előterjesztéseket. A bizottság ugyanis – és én sem, képviselőként – egy percig sem vitatta az előterjesztés azon dátumait, amelyek az üzemi tanácsok megválasztásával kapcsolatosak. Az ezzel kapcsolatos aggály nem tudom, milyen félreolvasásból származhat. Amiről szó van, az a társadalombiztosítási képviselők választásának időpontja, amelyre nézve eddig a törvényben ilyen előírás nem volt. Ez egy vadonatúj rendelkezés lenne – szakmailag hibásan.
Ehhez képest a kritikát nem tudom miként értelmezni. Azt a stílust pedig nem kívánom átvenni, amelyet igen tisztelt képviselőtársnőm ebben az ügyben megengedett magának. Köszönöm. (Taps a jobb oldalról.)
(21.10)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem